Vi skaber vækst for webshops – Digital performance marketing

Bizon: digital rĂĄdgivning

Hele vejen rundt!

Vi arbejder med markedsføring i Google. Vi er specialiseret i at vækste webshops. Kontakt os, hvis du skal bruge eksperthjælp til SEO, Google Ads eller strategisk markedsføring af din webshop.

Vi tager udgangspunkt i webanalyse, nĂĄr vi arbejder med forskellige kanaler. Vi baserer arbejdet pĂĄ facts, og ikke (kun) mavefornemmelse.

Digital markedsføring.
På tværs af kanaler.

Med den rette strategi er Google Ads en af de mest effektive måder at øge din vækst. Du kan ramme potentielle kunder, når de har mest brug for dig..

SEO er en af de bedste måder at få besøgende til din webshop. Men det kræver at du har styr på teknikken og ikke mindst søgeord, indhold og linkbuilding.

De sociale medier har enorme muligheder for at ramme din mĂĄlgruppe. Vi arbejder med bĂĄde strategi og optimering af annoncering pĂĄ sociale medier..

Per er klar til at svare på dine spørgsmål

Vores mål er at skabe resultater for vores kunder. Det gør vi ved samarbejde og dialog. Vil du høre mere om dine muligheder? Så tag fat i os i dag!

Per Allerup fra BIZON

Når du ringer til os er det Per, der sørger for at hjælpe dig!

Specialister i search og e-commerce

Det er ingen hemmelighed, at vores speciale er indenfor search, både SEO og PPC, især Google Ads.

Men vores kompetencer er ikke begrænset til det – Vi har erfaring med Facebook Ads, Bing Ads, LinkedIn annoncering, email marketing, marketing automation, content marketing og meget mere.

SĂĄdan har vi hjulpet vores e-commerce kunder med skalering

Thomas Lund fra all4party.dk

Profitoptimering og fordobling af besøgende fra SEO

Se hvordan All4Party.dk fik styr pĂĄ bĂĄde ROAS, POAS og SEO

Digital markedsføring for webshops

Digital markedsføring for webshops handler om at opnå resultater. Det handler i bund og grund om at forstå, hvad dine kunder ønsker, og levere det til dem på den mest effektive måde. Det gør vi med gennemsigtighed og specialviden.

Der findes en række digitale markedsføringskanaler, der kan bruges til at nå købeparate e-commerce kunder. Vi bruger især Google Ads, Google Shopping og SEO.

Google Ads er en effektiv annonceringsplatform, der giver dig mulighed for at målrette kunderne på baggrund af deres søgeord.

Google Shopping er en fantastisk måde at præsentere dine produkter for potentielle kunder, som allerede er interesseret i det, du sælger.

SEO er afgørende for at sikre, at dit websted vises tydeligt på søgemaskinernes resultatsider, både først og sidst i den digitale kunderejse.

Vi fokuserer på disse kanaler, fordi de er den mest effektive måde at nå ud til købsklare e-handelskunder på. Vi udforsker hele tiden nye måder at opnå endnu bedre resultater for vores kunder på.

Skab eksplosiv vækst online: Skræddersyede strategier

Vores team af eksperter vil samarbejde med dig for at udforme en skræddersyet strategi, der passer til din virksomheds behov og mål. Vi er resultatorienterede, og vores ultimative mål er at hjælpe dig med at få din virksomhed til at vokse online.

Uanset om du lige er begyndt eller ønsker at tage din virksomhed til det næste niveau, kan vi hjælpe dig med at at nå dine mål. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester.