SEO tip #1: Sådan skaber du relevant content for din målgruppe

Da man førhen snakkede SEO, talte man ofte om at få proppet så mange søgeord som overhovedet muligt ind i en tekst. Resultatet blev, at densiteten af det optrædende søgeord var ved at sprænge skalaen, og man stod så tilbage med en færdig tekst, hvis brugervenlighed var lig nul. Med årene er de kravene fra … Læs mere SEO tip #1: Sådan skaber du relevant content for din målgruppe

Hvorfor er min hjemmeside ikke på Google?

Et af de spørgsmål jeg ofte hører er: “Hvorfor kan Google ikke finde min hjemmeside?” Spørgsmålet stilles ofte af nye hjemmesideejere, som er utålmodige med at få del i de besøgende fra Google. Der kan være mange forskellige årsager til, at google ikke kan finde din hjemmeside, og i dette indlæg vil jeg forsøge at … Læs mere Hvorfor er min hjemmeside ikke på Google?

Google Søgeoperatører – Kender du disse?

Er der noget bedre end værktøjer, når man arbejder med online markedsføring, og SEO især? Men vidste du, at et af de mest effektive værktøjer er gratis, og lige foran næsen på dig hver dag? Google avanceret søgning, eller Google search operators, er nemlig et enormt nyttigt værktøj til dit SEO-arbejde, især hvis du bruger … Læs mere Google Søgeoperatører – Kender du disse?