By 1,5 min read

Det er sommer, der er sol – og vi går på ferie ☀️ – 

I uge 29, 30 og 31 er kontoret lukket, og der vil være begrænset service på support. Men husk, du kan altid sende en mail til hej@bizon.dk. Ved hasteopgaver kan du kontakte Per Allerup på 30 28 33 93.

Hvad skal man så lave mens BIZON holder ferie?

Nu er der jo ingen grund til at ligge på den lade side, så her kommer nogle gode ideer til dig, der ikke bare vil flade ud på stranden:

1: Gør noget

En af de største fejl mange gør, når det kommer til online markedsføring: De bruger for meget tid på analyse, eksempelvis SEO værktøjer, og ikke nok tid på rent faktisk at få lavet noget. Så tip nr. 1: Luk for dit SEO værktøj, og start på at skrive noget tekst. Ingen SEO-værktøjer i hele verden kan få dig til at ranke – Det er kun hårdt arbejde i form af tekst, indhold og links. Så sæt i gang!

2: Bliv klogere

Hvis du er typen, der ikke vil arbejde i ferien (for pkt. 1 er altså arbejde): Så kan du bruge tiden på at blive klogere. Her kommer tre gode forslag:

Epic Content Marketing
af Joe Pulizzi (2013)

Everybody Writes
af Ann Handley (2014)

They Ask – You Answer
af Marcus Sheridan (2017)

3: Følg Dronningens råd

Tilbage i nytårstalen i 2017 sagde Dronning Margrethe:

Jeg vil her i aften komme med min lille opfordring til, at vi sommetider gør noget andet end det, vi plejer. Noget, der ligger uden for dagligdagens praktiske gøremål. Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget, der ikke er behov for, noget unyttigt!

Med det: God ferie!

sommerferie hos bizon

Hold dig opdateret.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet.

Relaterede artikler

  • Hvordan staver du det? Sagde alle, der skulle have en mail over telefonen Vi kender det alle. Vi skal opgive vores emailadresse eller firmanavn til en anden – Før vi har set os om, har vi brugt 30 sekunder på at stave os igennem mailadressen. Og jeg kan fortælle, at der er MANGE bogstaver i […]