Digital marketing

BIZON er et digitalt bureau. Vi er specialiseret i search- og some marketing.

SEO

SEO er meget mere end H1’ere og søgeord i dine titletags. Vil du i toppen af side 1 kræver det en ekstra indsats. Vi har erfaringen til at hjælpe dig derop. Uanset om du har brug for hele pakken, eller blot ønsker sparring til dit eget SEO-arbejde.

PAID SEARCH

Med Google Ads kan du få målrettet og effektiv trafik ind til din hjemmeside, uanset om du driver webshop eller sælger tjenesteydelser til virksomheder. Kontakt os, og hør hvordan vores unikke framework sikrer resultater og positivt cashflow fra dine Google Ads kampagner. Læs mere om optimering af Google Ads.

PAID Social

Paid social er oftest en effektiv vej til at ramme den rigtige målgruppe, hvad enten målet er brand awareness eller konverteringer. 

BIZON arbejder med Paid Social på alle de store sociale platforme, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Web analytics

SEO, Google Ads og Social search er ikke ret meget uden webanalyse. Men det nytter ikke at kigge i Google Analytics, hvis du ikke ved, hvad du skal kigge efter. Vi sikrer at dine data bliver omsat til handling i arbejdet med SEO, Google Ads og resten af din online markedsføring.

VI SÆTTER MÅL

Inden vi indgår et samarbejde, er det meget vigtigt at vi får identificeret hvad vi vil opnå. Kun hvis vi ved, hvor vi vil hen, kan vi komme i mål. Derfor er data og viden om dine kunders adfærd enormt vigtigt. Uden målsætninger og krav til ROAS kan vi udføre et godt arbejde. Med andre ord: Vi skal vide, hvad vi gerne vil have brugerne til – og hvad en konvertering må koste.

Vil du ringes op?

Vil du have en uforpligtende snak om muligheder for samarbejde? Ring på 30 28 33 93 – Eller udfyld nedenstående, så vil vi kontakte dig.