Digitalt bureau – se vores specialer

Her kan du læse mere om vores kompetencer, og se hvordan vi som digitalt bureau kan hjælpe dig med at vækste din virksomhed online

360° Digital Rådgivning

Vi arbejder ikke med én kanal – Vi sikrer dig maksimalt udbytte ved at optimere alle kanaler, således at du får mest mulig synlighed – samtidig med at vi sikrer et positivt afkast.

Derfor består marketingsmikset oftest af SEO, Google Ads, sociale medier og email marketing. Vi er et ægte digitalt bureau.

Google Ads

Google Ads er svær at komme udenom, hvis du vil arbejde professionelt med din markedsføring.

Læs mere om Google Ads

SEO

SEO er en af de bedste måder at få besøgende til din hjemmeside – og en af de ældste discipliner indenfor online markedsføring.

Læs mere om SEO

Social media Ads

Sociale medier er en basal del af en moderne marketingstrategi. Vi sikrer lønsomhed på dine kampagner.

Læs mere om Facebook Ads

Vores kunder opnår vækst online

Fællesnævneren for vores kunder: De opnår alle vækst og mere lønsomme kampagner ved at samarbejde med os som deres foretrukne marketingsbureau.

Vi skaber resultater ved at benytte den mest effektive strategi – og ved at have fokus på vores kunders indtjening og vækst

Business Best Practice

Udnyt vores viden til at skabe resultater

Vi vækster din forretning

145%

Gennemsnitlig stigning i omsætning pr. måned – sammenlignet med perioden før samarbejde

35%

Stigning i udbytte pr. investeret annoncekrone

Er du klar til vækst?

Vil du også have mere udbytte af din forretning? Kontakt os i dag

Skal vi hjælpe dig med din vækst?

Tag en snak med vores Senior Search Specialist, og få et overblik over dine muligheder for mere synlighed på Google og Facebook med BIZON som digitalt bureau.

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

Per Allerup fra BIZON

BIZON som digitalt bureau

Vores navn er en sammentrækning af Business Online – eller BIZ ONline – og det er dét vi gør. Vi har mere end 15 års erfaring som digitalt bureau, og har haft hundredvis af kunder på SEO, Google Ads, webanalyse, Facebook annoncering og alle andre aspekter af digital markedsføring. Så vi er et rendyrket digitalt bureau med evnerne og viljen til at gøre en forskel for vores kunder.

BIZON er grundlagt af Per Allerup, der har en analytisk baggrund, og efterfølgende har specialiseret sig i først SEO, og sidenhen udvidet kompetencerne til at omfatte alle aspekter af online markedsføring.

Stadig helt i front med digital markedsføring

Vi har været med fra den spæde start på Google Ads, dengang det hed Google AdWords, og har set det meste inden for SEO. De erfaringer bruger vi til at hjælpe vores kunder i en mere og mere konkurrencepræget verden. Skal vi være dit nye digitale marketingbureau?