Få hjælp til Google Ads

Vil du være på den vindende side af Google Ads? Har du brug for hjælp til din PPC-kampagne og leder efter en pålidelig ekspert? Vi har specialiseret os i at skabe resultater ved hjælp af datadrevne strategier.

Skal vi hjælpe? Send en besked her

Få en snak med en Google Ads specialist

Vil du høre mere om dine muligheder for hjælp til Google Ads? Så tag en snak med Per Allerup.

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

SEO specialist Per Allerup

Fordele ved annoncering i Google Ads

Vi hjælper virksomheder med at nå deres målgruppe og øge deres online synlighed via Google Ads – Lad os kort gennemgå fordelene ved annoncering på Google:

Målrettet annoncering: Google Ads giver virksomheder mulighed for at målrette annoncerne mod en specifik målgruppe og specifikke søgetermer.

Øget synlighed: Google er verdens mest populære søgemaskine, og annoncer på Google kan hjælpe virksomheder med at nå et bredere publikum og øge jeres online synlighed.

PPC-betaling: Google Ads fungerer som en PPC-platform, hvor du kun betaler Google, når en bruger klikker på annoncen. Det giver dig fuld kontrol over dit annonceringsbudget.

Måling og optimering: Mulighed for at tracke resultaterne af dine ads kampagner, og optimering er derfor baseret på disse data.

Fleksibilitet: Mulighed for at vælge det annoncebudget, der passer til netop din virksomhedsstrategi og budget.

Hurtige resultater: Du kan relativt hurtigt se resultater med Google Ads, da annoncerne kan vises på Google søgeresultater og andre steder på internettet med det samme efter at kampagnen er oprettet.

Eget udviklet workflow og tæt samarbejde

Vi har vores eget udviklede workflow der tager alle fordelene ved Google Ads og kombinere det i en effektiv kampagnestrategi, der specifikt er målrettet din virksomhed. Vi har ugentlige, månedlige og kvartalsmæssige rutiner, der løbende sikrer at din annoncering kører med bedst mulig effekt og afkast.

Vi tilskynder det tætte samarbejde for at opnå de ønskede resultater – vi ynder at agere som var forretningen vores egen.

Alt efter virksomhedstype og dine ønsker kan vi sammensætte den kampagnestruktur, der giver mest værdi for din virksomhed:

Search Ads

Traditionelle søgeannoncer, der bliver vist når en bruger søger på et specifikt søgeord eller søgeterm på Google eller en af Googles søgepartnere.

Som annoncør vælger du de ord eller sætninger, som dine annoncer skal vises på, og du betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer.

Google Shopping

Sælger du produkter online, så kommer du ikke udenom Google Shopping Ads. Ved hjælp af Shopping-annoncer, annoncer der viser produktbilleder, priser og butiksnavne i Google Shopping-søgeresultaterne, kan du øge synligheden for dine produkter og dermed salget i din shop.

Performance Max:

Performance Max er designet til at hjælpe med at opnå den maksimale performance i shopping kampagner. Det er en samling af Googles automatiseringer, machine learning og alle Google-platformene, der arbejder sammen for at give de bedste muligheder for succes.

Display Ads

Annoncer i form af billed-, video- og tekstannoncer der kan vises i forskellige formater og størrelser på Googles Display Network.

Display Ads kan målrettes meget specifikt til din virksomheds målgruppe og hjælpe med at øge brand awareness, generere leads, øge trafikken til din hjemmeside og samt øge salget.

Youtube ads

Youtube er en del af Google, og dermed har du mulighed for at annoncerer på Youtube gennem Google Ads.

Annoncering på Youtube er til dig, der ønsker at udbrede kendskabet til din virksomhed og jeres produkter.

Local Ads

Local Ads giver virksomheder mulighed for at nå lokale kunder, der leder efter deres produkter eller tjenester i deres område. Local ads hjælper med at øge synligheden, få flere butiksbesøg i din fysiske butik eller opkald.

Vi har arbejdet med Google Ads og SEO siden 2009. Vi baserer vores arbejde på data og facts. Vi tager altid udgang i kundens målsætninger, og kan dermed sikre resultater. Vi har stor erfaring indenfor mange forskellige brancher, og vores kunder tæller både små og store virksomheder i hele landet – så uanset hvad du arbejder med, kan vi hjælpe dig med at vokse online.