By 1,1 min read

Hvordan staver du det?

Sagde alle, der skulle have en mail over telefonen

Vi kender det alle. Vi skal opgive vores emailadresse eller firmanavn til en anden – Før vi har set os om, har vi brugt 30 sekunder pĂĄ at stave os igennem mailadressen. Og jeg kan fortælle, at der er MANGE bogstaver i allerupogco.dk: a-l-l-e-r-u-p-o-g-c-o punktum d-k.

Som en konsekvens af det – men ikke mindst fordi jeg bare generelt ikke var helt tilfreds med navnet, skifter Allerup & Co navn til BIZON. Det er der flere grunde til:

  • Det er forholdsvis let at sige “bizon med z” fremfor at skulle stave sig igennem a-l-l-e-r-u-p-o-g-c-o punktum d-k. Prøv selv.
  • BIZON er en sammentrækning af business online – eller biz online – sĂĄ: BIZON.
  • En bison (med z) er bare et lækkert, overskudsagtigt dyr, der ikke laver unødig ballade, men som heller ikke lader sig skubbe rundt med.

Samtidig med navneskiftet flytter virksomheden adresse til Aalborg efter 10 gode år i Frederikshavn. Det gør jeg, fordi jeg gerne vil være tættere på mange af mine kunder, men også fordi det bare er nemmere at drive virksomhed fra Nordens Paris når man er et datadrevet digitalt bureau, der kræver specialiserede medarbejdere.

Hold dig opdateret.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet.

Relaterede artikler

  • BIZON indfører 4 dages arbejdsuge Jeg holder egentlig fri i dag, men jeg har en spændende nyhed, som jeg gerne vil dele med jer. Efter lange overvejelser, test og forberedelser har vi besluttet at vi fremover kun arbejder 4 dage om ugen i BIZON. Hvorfor gør vi det? Baggrunden for beslutningen er, at jeg som […]