Google optimering

Hvordan får man flere besøgende fra Google? Det kan du lære meget mere om på denne side, hvor vi går i dybden med Google optimering

Vi er specialister i Google optimering

Hos BIZON finder du eksperter i alle grene af Google optimering. Vi har erfaring med både søgemaskineoptimering, synlighed via Google Ads og ikke mindst local SEO, der giver dig flere besøgende til din lokale butik. Vil du høre mere om dine muligheder for Google optimering?

Vi har fået særdeles kompetent rådgivning fra Per Allerup. Udgangspunktet var egentlig optimering af Google Ads, men samarbejdet er udvidet til at omfatte hele paletten, fra online markedsføring til drift og optimering af vores website. Vi har god sparring, og er meget tilfredse med samarbejdet.
Preben Jensen, Action House Løkken

Har du optimeringspotentiale?

Har du en hjemmeside, og vil du gerne have flere besøgende fra Google? Så er vi klar til at tage en snak om mulighederne for Google optimering af din hjemmeside eller webshop.

Sådan kan du selv arbejde med Googleoptimering

At få flere besøgende til sin hjemmeside behøver ikke være en dyr eller kompliceret proces. Men det kræver at du griver det rigtigt an.

Herunder kan du se nogle tiltag, som du kan arbejde med, når du vil forbedre din online synlighed på Google.

Brug de rigtige søgeord

Et af de vigtigste elementer, når du arbejder med Googleoptimering er, at du rent faktisk bruger de søgeord, som dine kunder bruger.

Det nytter ikke at have en god hjemmeside, hvis du ikke beskriver dine produkter. Så sørg for at der er tekst på siden, og at den indeholder de ord og sætninger som kunderne bruger.

Arbejd med dit indhold

Sørg for en struktur på hjemmesiden, der afspejler brugernes søgninger. Du kan næsten ikke have for meget tekst på din hjemmeside.

Gennemgå alle dine undersider – Er dine tekster gode nok eller kunne du tilføje ord og sætninger der giver mening for brugerne?

Opdater løbende

Hold øje med din synlighed. Brug evt. et værktøj som Google Search Console til at se, hvilke søgeord din hjemmeside findes på.

Sørg for at inkludere disse ord i teksten på hjemmesiden.

Få links fra andre

Indhold er vigtigt, men hvis din hjemmeside ikke har links fra andre hjemmesider går du glip af rigtig meget synlighed.

Google opfatter nemlig links som anbefalinger, og jo flere jo bedre.

Hvad er Googleoptimering?

Googleoptimering går kort fortalt ud på at få flere besøgende til din hjemmeside. Det gør du ved at gøre det nemt for Google’s søgerobotter at forstå hvad din hjemmeside handler om. Det vigtigste element af googleoptimering er tekst og indhold på hjemmesiden, sekundært skal du sørge for at få links fra andre hjemmesider.

Hvad koster Google optimering?

Vil du have en ekstern konsulent til at hjælpe med din søgemaskineoptimering eller optimering af Google Ads? Prisen afhænger meget af din branche, og konkurrencen på de søgeord kunderne bruger. Derfor kan der ikke gives priseksempler uden at kende mere til opgaven.

Kan man selv lave Google optimering?

Ja, der er bestemt ikke noget i vejen for, at du selv arbejder med din hjemmesides synlighed. Det vil faktisk være det bedste for rigtig mange hjemmesideejere. Det er dig, der kender dine produkter og ydelser bedst.