Google Ads optimering

Google Ads er en af de mest effektive trafikkilder, hvis du har styr på dine data, og ikke mindst dine mål. Hvis du bare sætter din Google Ads konto på autopilot, kan Google Ads koste rigtig mange penge. Vi giver dig et godt afkast af dine annoncekroner.

Vil du hellere fokusere på din forretning, men være sikker på, at du får mest muligt ud af dine Google Ads? Så tag en snak med os i dag – Vi kan sikre et godt overskud på din investering.

BIZON er Google Partner

Google Ads er i konstant udvikling. Vi følger selvfølgelig med, og har tæt dialog med Google. Dermed kan du være sikker på, at vi bruger de nyeste teknikker i arbejdet med at optimere dine Google annoncer.

 

Google Ads framework

Uanset om vi optimerer Google Ads for en lille lokal butik, eller en stor webshop, benytter vi vores egetudviklede framework. Det sikrer både at vi får gennemgået alle relevante opgaver, men også at du kan følge med i, hvordan arbejdet med optimering af din Google Ads konto skrider frem.

Sådan arbejder vi med optimering af Google Ads

Udgangspunket i arbejdet med at optimere Google Ads er vores egetudviklede framework, eller workflow om man vil. Det sikrer, at vi med ugentlige, månedlige og kvartalsmæssige rutiner kommer hele vejen rundt om din Google Ads konto.

Men arbejdet starter allerede inden vi åbner Google Ads. Fundamentet for arbejdet er nemlig dine data. Derfor skal vi have styr på :

Når der er styr på de grundlæggende data, og ikke mindst defineret sporbare mål, kan arbejdet med opsætning og optimering af Google Ads begynde. 

Vi kommer omkring mere end 50 specifikke opgaver på din konto hver måned. Når en opgave udføres, bliver den dokumenteret, og du kan efterfølgende se, hvad der er foretaget. Det sikrer de gode resultater, og gør rapportering af arbejdet lettere. 

Eksempler på optimeringsopgaver

Nogle af de opgaver vi kommer omkring er:

  • Opfølgning på mål, ROAS og KPI’er
  • Optimering af kvalitetsresultater
  • Kampagnestruktur
  • Budgivning på målgrupper, demografi, målgrupper og geografi
  • Annoncetest og eksperimenter på budgivning.

Vil du have en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med optimering af dine Google Ads?