Google Ads i Aalborg

Har du brug for en ekspert? Hos BIZON er vi et datadrevet Google Ads bureau lokalt forankret nær Aalborg. Vi er performancebaserede – Det betyder, at vi bruger dine data til at skabe resultater – ikke bare rapporter!

Er vi dit nye Aalborg baserede Google Ads bureau?

Er du utilfreds med det lave afkast af dine Google Ads? Vi arbejder med alle dele af platformen og er eksperter i Google shopping. Kontakt os for en gratis gennemgang for at se, hvordan vi kan hjælpe med at forbedre resultaterne!

Google Shopping
Google Ads
Youtube Ads
Display Ads
Local Ads
Vi har fået særdeles kompetent rådgivning fra Google Ads ekspert Per Allerup. Udgangspunktet var egentlig optimering af Google Ads, men samarbejdet er udvidet til at omfatte hele paletten, fra online markedsføring til drift og optimering af vores website. Vi har god sparring, og er meget tilfredse med samarbejdet.
Preben Jensen, Action House Løkken

Er du klar til at tage dine Google Ads til det næste skridt?

Ring eller skriv, hvis du vil have en analyse af dit Google Ads setup. Få indblik i dit vækstpotentiale!

Google Ads Strategi

Du har brug for en strategi, der kan hjælpe dig med at nå din målgruppe. Vi bruger See Think Do Care, når vi lancerer kampagner og vælger kanaler, fordi vi ved at hvert segment af dine målgrupper har forskellige behov og søgemønstre.

Google Shopping

Har du webshop? Så behøver du ikke nøjes med lokale kunder i Aalborg. Du kan ramme hele landet med Google Shopping. Det er den kanal, der giver det højeste afkast.

Løbende optimering

For at få de bedste resultater skal man levere en løbende indsats. Vi sikrer at vi kommer omkring alle optimeringsopgaver, når vi arbejder med vores kunders Google Ads.

Du får naturligvis fast rapportering og har altid adgang til support.

Løbende sparring

Det er ikke nok at forstå Google Ads, hvis man vil lave gode resultater. Forretningsforståelse og indsigt i din branche og dine kunder er nødvendig.

Derfor holder vi løbende kontakt, så alle parter er enige om mål og indsats – og så vi kan være foran på udviklingen.

Snak med en Google Ads specialist i Aalborg

Tag en snak med vores Senior Search Specialist, og få et overblik over dine muligheder for optimering af Google Ads

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

SEO specialist Per Allerup

Ofte stillede spørgsmål om Google Ads

Prisen afhænger af mange faktorer, herunder din branche, dit forbrug til Google samt ikke mindst dine ambitioner.

Som en tommelfingerregel kan du regne med, at du skal afsætte mellem 10-25% af dit forbrug på Google Ads til optimering, hvis du vælger os som dit nye Google Ads bureau.

Oftest vil du opleve, at du ser gode resultater hurtigt – oftest i løbet få dage.

Ja – Hvis du sætter dine kampagner rigtigt op, sørger for at spore konverteringer og har de rigtige priser og produkter – Har du styr på de parametre, så er Google Ads en rigtig god investering.

Men det er væsentligt, at du sætter de rigtige mål i forhold til din vækststrategi – og at dine Google Ads kampagner oprettes i overensstemmelse med dine mål.