Google Ads bureau

Leder du efter en professionel og pålidelig ekspert til at varetage din Google Ads annoncering? BIZON er et datadrevet Google Ads (AdWords) bureau. Det betyder, at vi bruger dine data til at skabe resultater – og ikke bare rapporter.

BIZON er Google CSS Partner

Er du klar til at tage dine Google Ads til det næste skridt?

Tag en snak med os om Google Ads annoncering. Få en analyse af dit nuværende setup, og indblik i dine vækstmuligheder. Ring eller skriv i dag!

Google Ads Strategi

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du opbygger dine kampagner. Vi bruger blandt andet strategien See Think Do Care, når vi arbejder med kampagneopbygning og valg af kanaler.

En godt udført strategi kan fortælle, om du skal vælge displaynetværket, søgenetværket eller YouTube annoncering. Det afhænger helt af målet med din annoncering. Strategien er også medvirkende til at bestemme dine Google Ads priser.

Google Shopping

Sælger du produkter på nettet? Så kommer du ikke uden om Google Shopping Ads. Det er den hurtigst voksende kanal, og oftest den kanal der har det bedste annonceafkast.

Vi hjælper med kampagneoptimering, optimering og opsætning af feeds til Google Shopping eller Google CSS og ikke mindst analyse af resultater.

Løbende optimering

Resultater sikres bedst med en løbende indsats. Vores egetudviklede Google Ads framework sikrer, at vi tager hånd om mere end 50 forskellige optimeringsopgaver på din konto – hver måned.

Du modtager selvfølgelig rapportering og en gennemgang af din konto med en af vores specialister. Vi sender ikke bare en uforståelig rapport.

Løbende sparring

En af forudsætningerne for et godt afkast af Google Ads er, at man forstår markedet, priser og ikke mindst konkurrenter.

Ved den løbende kontakt sikrer vi, at alle parter er enige om målet med annonceringen, og at vi kan rykke på ændringer i markedet.

Få en gennemgang af dine Google Ads

Tag en snak med vores Senior Search Specialist om Google Ads annoncering, og få et overblik over dine muligheder for optimering din annoncering.

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

SEO specialist Per Allerup

Sådan arbejder vi med optimering af Google Ads:

Udgangspunket i arbejdet med at optimere Google Ads er vores egetudviklede framework, eller workflow om man vil. Det sikrer, at vi med ugentlige, månedlige og kvartalsmæssige rutiner kommer hele vejen rundt om din Google Ads konto. Vores workflow er en af grundene til, at du skal vælge os som bureau til dine Google Ads.

Arbejdet starter allerede inden vi åbner Google AdWords. Fundamentet for arbejdet er nemlig dine data. Derfor skal vi have styr på :

Konverteringer og mål

Inden du overhovedet overvejer at investere i Google Ads bør du tænke på, hvad dit mål med annonceringen er. Sælger du online kan vi arbejde med målsætninger som ROAS eller POAS. Er du en B2B- eller servicevirksomhed kan målsætningen være leads eller synlighed.

Attributions-modeller

Attributionsmodellen bestemmer, hvilke kanaler og kontaktpunkter i kunderejsen der bliver tilskrevet værdi, når der gennemføres en konvertering.

Når der er styr på de grundlæggende data, og ikke mindst defineret sporbare mål, kan arbejdet med opsætning og optimering af Google Ads begynde.

Vores Google Ads workflow

Vi kommer omkring mere end 50 specifikke opgaver på din konto hver måned. Når en opgave udføres, bliver den dokumenteret, og du kan efterfølgende se, hvad der er foretaget. Det sikrer de gode resultater, og gør rapportering af arbejdet lettere.

Eksempler på optimeringsopgaver

Nogle af de opgaver vi kommer omkring er:

 • Opfølgning på mål, ROAS og KPI’er
 • Optimering af kvalitetsresultater
 • Kampagnestruktur
 • Budgivning på målgrupper, demografi, målgrupper og geografi
 • Annoncetest og eksperimenter på budgivning.

Google Shopping bureau

Sælger du produkter online, kommer du ikke uden om Google Shopping. Du kender formentlig allerede shoppingannoncerne, men vidste du, at shopping kampagner driver hovedparten af salget fra CPC i mange webshops?

 • Løbende overvågning og optimering
 • Branchens mest specialiserede løsninger
 • Garanterede resultater

Google Shopping kan gøres på mange måder. Vi tror på, at vi har ekspertisen til at hjælpe dig med at få det bedste resultat af dine shopping annoncer. Det gør vi allerede inden produkterne lander i Google Merchant Centre, da vi ved, at feedoptimering er meget vigtigt for de bedste resultater. Vi sikrer også de bedste klikpriser ved at arbejde med Google Comparison Shopping Services – uden at det koster en krone ekstra.

Hos os består Google Shopping optimering blandt andet i:

 • Produktoptimering
 • Prisovervågning
 • Feedoptimering
 • Intelligente workflows til optimering
 • Profitoptimering
 • Løbende overvågning og sparring
 • Løbende sparring med Google’s egne specialister

Er du klar på at få endnu bedre resultater med dine Google Shopping kampagner? Så tag en snak med Per Allerup på tlf 73 70 06 66

Ofte stillede spørgsmål om Google Ads

Prisen afhænger af mange faktorer, herunder din branche, dit forbrug til Google samt ikke mindst dine ambitioner.

Som en tommelfingerregel kan du regne med, at du skal afsætte mellem 10-25% af dit forbrug på Google Ads til optimering, hvis du vælger os som dit nye Google Ads bureau.

Oftest vil du opleve, at du ser gode resultater hurtigt – oftest i løbet få dage.

Ja – Hvis du sætter dine kampagner rigtigt op, sørger for at spore konverteringer og har de rigtige priser og produkter – Har du styr på de parametre, så er Google Ads en rigtig god investering.

Men det er væsentligt, at du sætter de rigtige mål i forhold til din vækststrategi – og at dine Google Ads kampagner oprettes i overensstemmelse med dine mål.

YouTube Annoncering

YouTube er en del af Google, og dermed kan du annoncere på YouTube via. Google Ads.

YouTube er verdens andenstørste søgemaskine, næst efter Google, og rigtig mange bruger videotjenesten til at hente viden eller underholdning.

 • Løbende overvågning og optimering
 • Branchens mest specialiserede løsninger
 • Garanterede resultater

Hvis du vil ramme de brugere, der måske ikke kender din forretning, men som burde kende den? Så er YouTube oplagt til at udbrede kendskabet til din virksomhed.

Ved målrettede videokampagner kan du ramme nye målgrupper – eller fastholde dine eksisterende kunder ved at vise dem relevante video-annoncer, når de besøger YouTube.

Hos os består YouTube Annoncering blandt andet i:

 • Strategisk rådgivning
 • Kreativ rådgivning
 • Kampagneopbygning og optimering
 • Målgruppeanalyser
 • Intelligente workflows til optimering

 • Profitoptimering
 • Løbende overvågning og sparring
 • Løbende sparring med Google’s egne YouTube specialister

Er du klar på at få endnu bedre resultater med din YouTube annoncering? Så tag en snak med Per Allerup på tlf 73 70 06 66.

BIZON og Google Ads

Vi har arbejdet med Google Ads og SEO siden 2009. Vi baserer vores arbejde på data og facts. Vi tager altid udgang i kundens målsætninger, og kan dermed sikre resultater.

Vi har stor erfaring indenfor mange forskellige brancher, så uanset hvad du arbejder med, kan vi hjælpe dig med at vokse online.

BIZON har kontor i Frederikshavn nord for Aalborg – Vores kunder ligger i hele Danmark, og tæller store og små virksomheder i alle brancher.