Email marketing der virker

Er vi dit nye email marketing bureau?

Kontakt os i dag, hvis du vil have de bedste resultater ud af din email marketing. Vi arbejder med hele processen – fra strategi til eksekvering. Tag fat i os, hvis du vil høre mere om mulighederne for vækst med dine email kampagner.

mailchimp til email marketing
laviyo email marketing
campaign monitor email tool

Email marketing er en unik kanal, som du bør bruge til at fastholde dine eksisterende kunder – Så de kommer igen gang på gang.

Vi har fået særdeles kompetent rådgivning fra Per Allerup. Udgangspunktet var egentlig optimering af Google Ads, men samarbejdet er udvidet til at omfatte hele paletten, fra online markedsføring til drift og optimering af vores website. Vi har god sparring, og er meget tilfredse med samarbejdet.
Preben Jensen, Action House Løkken

Er du klar til at tage din email marketing til næste niveau?

Tag en snak med os om dit potentiale. Få en analyse af dit nuværende setup, og indblik i dine vækstmuligheder. Ring eller skriv i dag!

Lad mig hjælpe dig med email marketing

Tag en snak med vores email marketing specialist, og få et overblik over dit vækstpotentiale, både med almindelige kampagner og marketing automation.

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

Email Marketing – din vigtigste kanal

Mange mener, at email marketing er en af de mest værdifulde kanaler, når det gælder markedsføring for virksomheder. Det er vi ret enige i.

Sociale netværk kan lukke, annoncering kan blive for dyr, og du kan blive ekskluderet fra det fine selskab på Google, hvis du overtræder deres retningslinjer for SEO.

Men dine email er der ingen der kan tage fra dig. Hvis du først én gang har fået accept til at sende modtageren nyhedsbreve, er det dig der ejer muligheden for at sende emails – så længe modtageren ønsker at modtage emails fra dig.

Derfor bør du arbejde med at opbygge dine emaillister, så du kan udnytte kanalen maksimalt.

e-mail marketing for webshops

Vi har fokus på email marketing for  webshops – skræddersyet til dine behov

Vi samler enderne

Email marketing og marketing automation kan være uoverskueligt at igangsætte, hvis du ikke har erfaring. Vi gør det svære let, og sikrer at alle systemer er optimeret til at skabe mest mulig vækst for dig!

Øg dit salg med marketing automation

Marketing automation er nøglen til at øge dit salg. Med marketing automatiion kan du sænke dine omkostninger og samtidig udnytte dine marketingressourcer bedre. Du kan også kommunikere relevante budskaber til dine subscribers, hvilket vil strømline købsrejsen.

Vi har en plan for at give dig flere permissions

Email marketing kræver modtagere. Vi sørger for en strategi, der giver flere permissions, så du kan nå en større målgruppe.