Sådan fik Svare Studio 224% mere omsætning

svare studio logo

Svare studio sælger lifestyle, boligindretning, mode og smykker til kvinder i alle aldre.

Resultater

Ved målrettet indsats på Google Ads, og især Google Shopping er det lykkedes at fordoble omsætning fra kanalen.

 

0%
Stigning i ROAS
0%
Mere omsætning
0%
lavere konverteringspris

Udfordringen

Svare Studio havde kun i begrænset omfang benyttet annoncering med Google Ads. Da de ønskede at vækste yderligere, tog de fat i os, for at få hjælp til strategi og drift af deres Google Ads.

Svare Studio er oppe imod de helt store i branchen. Derfor er det også enormt vigtigt at være synlig på de rette søgeord og produkter, og ikke mindst at have styr på annonceringen.

Svare Studio opererer også i en branche, hvor der er langt fra interesse til køb, og mange kunder undersøger markedet, selvom de ikke umiddelbart har købsintentioner. Det giver lave konverteringsrater og høje konverteringspriser.

Løsningen

Som ved alle vores e-commerce kunder foreslog vi at basere arbejdet på KPI’er som ROAS og POAS, så vi havde helt klare mål og afstemte forventninger til indsatsen. Det lå klart fra starten, at en stor del af indsatsen skulle lægges i shopping. Det er en kampagnetype, der er særdeles velegnet til deres produkter og målgruppe.

Google Ads er opbygget efter See Think Do Care strategien. Det betyder kort fortalt at kampagner er inddelt efter kundens nuværende position i købstragten.

Samtidig har vi implementeret profitoptimering ved hjælp af ProfitMetrics. Dermed kan vi styre budgivningen helt præcist, således at vi får højest mulig profit fra de enkelte kampagner.