SEO i Aalborg? Tag en snak med os!

Leder du efter en lokal SEO ekspert i Aalborg? Så behøver du ikke lede mere. BIZON er nemlig nordjyske helt ind til benet, og samtidig et af Danmarks skarpeste SEO-bureauer.

Vi er Aalborgs SEO-specialister

Vi ved at online markedsføring handler om tillid og resultater. Derfor sætter vi også en ære i at kende vores kunder, og ikke mindst i at levere de bedste SEO resultater. Det gør vi allerede til mange kunder i Aalborg og resten af nordjylland – og vi har også plads til dig.

Søgeordsanalyse
Teknisk SEO
Content
Linkbuilding
Lokal SEO – også i Aalborg
Vi har fået særdeles kompetent rådgivning fra Per Allerup. Udgangspunktet var egentlig optimering af Google Ads, men samarbejdet er udvidet til at omfatte hele paletten, fra online markedsføring til drift og optimering af vores website. Vi har god sparring, og er meget tilfredse med samarbejdet.
Preben Jensen, Action House Løkken

Få en snak med en lokal SEO ekspert nær Aalborg

Vil du have et gratis check af din hjemmesides SEO? Så kontakt os i dag, og få en snak. Du kan selvfølgelig besøge os i Aalborg, og vi kommer også gerne forbi dig.

Sådan arbejder vi med SEO i Aalborg og resten af landet

Fundamentet under vores gode SEO resultater er vores gennemafprøvede workflow – udarbejdet over de sidste 12 år som SEO bureau. Med vores SEO strategi sikrer vi optimering af alle elementer af din hjemmesides SEO, så du oplever vækst i de organiske resultater.

Nyt SEO bureau i Aalborg? Tag en snak med Per Allerup

Tag en snak med vores Senior Search Specialist, og få et overblik over dine muligheder for mere synlighed på Google.

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

SEO med resultater

Der er rigtig mange virksomheder, der gerne vil lave SEO for dig og din virksomhed. Men det er desværre ikke alle, der har fokus på at levere resultater, eller har din virksomhed i fokus.

For at kunne skabe de bedste resultater er det ikke nok, at man har forståelse for, hvilke parametre kigger på. Det er mindst lige så vigtigt at dit SEO bureau forstår din forretning, og hvordan dine potentielle kunder søger, når de vil finde dine produkter.

Derfor tager vi udgangspunkt i en analyse af din forretning og din målgruppe, inden vi starter arbejdet med SEO. Vores grundige foranalyser er også årsagen til, at vi kan garantere, at du får resultater ud af søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside.

Gode grunde til at samarbejde med BIZON

  • Vi fokuserer på resultater i form af omsætning og konverteringer
  • Vi leverer gennemsigtige rapporter på vores SEO arbejde
  • Vi har ikke bindingsperiode eller opsigelsesfrister. Er du ikke tilfreds, så behøver du ikke være kunde hos BIZON.
  • Vi har over 15 års erfaring i at skabe resultater online.

Udover SEO har vi stor erfaring med blandt andet Google Ads og annoncering i sociale medier. Derfor ved vi, at vi kan levere den fulde pakke, der giver din forretning vækst i raketfart.

Se hvordan vi har hjulpet andre kunder i Aalborg

Profitoptimering og fordobling af besøgende fra SEO

Se hvordan All4Party.dk fra Frederikshavn fik styr på indtjening og profit fra Google Ads

Forbedret optimering gav 219% mere omsætning

Svare Studio fik mere end fordoblet omsætningen ved en målrettet indsats på Google Ads.