Specialiseret Bing Ads bureau

Mangler du en seriøs partner til optimering eller opsætning af dine Bing Ads i Microsoft Advertising? Vi er et datadrevet digitalt bureau med speciale i betalt markedsføring via. kanaler som Bing Ads, Google Ads og Facebook Ads.

Vi bruger dine data til at vækste din forretning, og ikke bare at generere rapporter.

BIZON er certificeret Microsoft Advertising Partner.

Er vi dit nye Bing Ads bureau?

Microsoft Advertising Partner

Vil du være sikker på, at du får mest muligt ud af dine Bing kampagner? Vi er specialister i PPC og SEO, og har stor ekspertise i optimering af kampagner i Microsoft Ads systemet, herunder Bing Ads. Så kontakt os, for en uforpligtende gennemgang af din konto.

microsoft advertising partner
Vi har fået særdeles kompetent rådgivning fra Per Allerup. Udgangspunktet var egentlig optimering af Google Ads, men samarbejdet er udvidet til at omfatte hele paletten, fra online markedsføring til drift og optimering af vores website. Vi har god sparring, og er meget tilfredse med samarbejdet.
Preben Jensen, Action House Løkken

Er du klar til at tage dine Microsoft Bing Ads til det næste skridt?

Tag en snak med os om dit potentiale. Få en analyse af dit nuværende setup, og indblik i dine vækstmuligheder. Ring eller skriv i dag!

Start her

Bing Ads Strategi

Vi bruger oftest samme strategi ved Bing Ads optimering, som vi gør ved optimering af Google Ads. Det strømliner arbejdet med kampagneopbygning og løbende optimering.

Som udgangspunkt bruger vi en strategi funderet i See, Think, Do, Care.

Bing Shopping

Microsoft Bing Ads har deres egen version af Google Shopping. Det er derfor også muligt at få vist shoppingannoncer i Bing. Vi sørger selvfølgelig for opsætning af Bing Merchant Center og løbende feedoptimering i forhold til Microsoft Bing Ads.

Løbende optimering

Du modtager selvfølgelig rapportering og en gennemgang af din konto med en af vores specialister. Vi sender ikke bare en uforståelig rapport.

De bedste resultater kommer når man gør noget. Vi sikrer handling gennem vores egenudviklede optimeringsframework, som sikrer at vi kommer igennem mere end 50 optimeringsopgaver på din Bing Ads konto – Hver måned.

Du får selvfølgelig også rapportering og gennemgang af resultaterne med vores Ads eksperter.

Løbende sparring

For at kunne optimere afkastet af Bing Ads, skal man forstå markedet og ikke mindst konkurrenterne.

Ved vores løbende kontakt sikrer vi, at alle arbejder på samme mål, og har den nyeste viden om branche, produkter og konkurrence.

Få en gennemgang af dine Bing Ads

Tag en snak med vores Senior Search Specialist, og få et overblik over dine muligheder for optimering af Bing Ads

Erfaring

15+ år

Gennemsnitlig vækst

250% første år

kontakt Per Allerup
SEO specialist Per Allerup

Ofte stillede spørgsmål om Microsoft Bing Ads

Prisen afhænger af mange faktorer, herunder din branche, dit forbrug til Microsoft Bing Ads samt ikke mindst dine ambitioner.

Som en tommelfingerregel kan du regne med, at du skal afsætte mellem 10-25% af dit forbrug på Bing Ads til optimering, hvis du vælger os som dit nye Bing Ads bureau.

Vi bruger de samme workflows som når vi optimerer Google Ads. Systemerne er meget ens, og oftest kan man blot kopiere strategien fra én platform til en anden.
Ja. Der er meget færre søgninger på Bing end på Google. Til gengæld er konkurrencen lavere blandt annoncører. Derfor er det ofte muligt at lave billigere konverteringer gennem Bing Ads, end gennem Google Ads.

Ulempen er den lave søgevolumen. Bing kan ikke stå alene, men kan være et fint supplement til markedsføring i Google.