Morningscore er et dansk SEO værktøj, der bruger gamification til at gøre dit SEO-arbejde lettere. Gamificationen hjælper dig med at prioritere og fokusere på de mest rentable opgaver, og brugeroplevelsen er så intuitiv, at du vil være i stand til at forstå SEO, selv om du ikke er ekspert.

Hvad kan jeg bruge Morningscore til?

Du kan bruge Morningscore til at måle den nøjagtige monetære værdi af SEO i den valuta, du foretrækker. På den måde kan du nemt vurdere rentabiliteten af din SEO-indsats og begynde at bruge dit marketingbudget meget mere effektivt.

Hvordan beregnes morningscore?

Morningscore er deres vurdering af, hvad du ville have betalt for Google Ads for at få en lige så høj placering, som du har i øjeblikket med ren SEO.

Et eksempel:

beregning af morningscore - dansk seo værktøj

Helt konkret beregner Morningscore, hvor mange besøg du kan forvente fra Google med din nuværende organiske placering. Derefter ganges antallet af besøg med den forventelige klikpris, hvis du skulle købe den samme trafik med Google Ads.

Dermed er det en intuitiv metrics, som du kan bruge til at vurdere om din SEO indsats skrider fremad.

Hvordan fungerer gamification i Morningscore?

Spilmekanikken hjælper dig med at prioritere og fokusere på de mest rentable opgaver, og brugeroplevelsen er så intuitiv, at du vil være i stand til at finde mening med SEO, selv hvis du ikke er ekspert.

Morningscore benytter sig af missioner. Du kan eksempelvis oprette en mission på at få søgeordet “blå jeans” i top 10 i Google’s søgeresultater. Når du har oprettet en mission vil værktøjet guide dig igennem de mest effektive SEO optimeringer for at nå målet.

Efterhånden som du løser missioner optjener du XP (experience).

Feautures:

Hvordan kommer jeg i gang med Morning Score?

Det er nemt at komme i gang med Morning Score. Du skal blot tilmelde dig en gratis konto og begynde at spore dine SEO-processer i dag – og så gør det jo ikke noget at Morningscore er et dansk SEO værktøj! Gå til morningsscore