eksempel på ai generator
By Published On: august 18, 2022

Produktion af tekster med AI er i hastig fremgang, blandt andet takket være værktøjer som Jasper.ai og andre GPT-3 baserede værktøjer.

Jasper.ai er en AI-drevet platform, der hjælper marketers og tekstforfattere med at producere tekst hurtigere og mere effektivt. Platformen, der er drevet af GPT-3 bruger en række AI-drevne værktøjer til at hjælpe brugerne med alt fra idégenerering til grammatisk korrektion.

eksempel på ai generator

Jasper.ai er blot et af mange AI-drevne værktøjer til indholdsskabelse, som bliver mere og mere populære. Efterhånden som AI fortsætter med at udvikle sig, er det sandsynligt, at disse typer værktøjer vil blive endnu mere almindelige og kan hjælpe tekstskabere til at producere endnu mere indhold meget hurtigere.

Hvad betyder det så for fremtidens indholdsskabelse og SEO?

Kort sagt betyder det, at robotterne er på vej – men pas på!

John Mueller fra Google blev for nylig spurgt om, hvordan virksomheden håndterer websteder, der indeholder AI-genereret indhold. Han sagde, at dette falder ind under kategorien automatisk genereret indhold, som har eksisteret siden Googles tidlige dage. John Muellers holdning var helt klar: AI-genereret indhold opfattes af Google som spam, og er en klar overtrædelse af deres guidelines for webmastere

Hvis du overvejer at bruge AI til at generere indhold til dit websted, så tænk dig godt om. Google ønsker ikke AI genereret indhold i deres søgeresultater, og de vil ikke tøve med at straffe dit websted, hvis de mener, at indholdet er spammet eller af lav kvalitet.

Hvis du overvejer at bruge AI til at generere indhold til dit websted, er der nogle ting, du skal være opmærksom på: Først og fremmest er kvaliteten af dit indhold stadig vigtig. Selv om Google i øjeblikket ikke straffer websites for at hoste AI-genereret indhold, betyder det ikke, at du bare kan begynde at bruge det uhæmmet.

Google lægger mere og mere vægt på brugeroplevelsen, så tekst alene gør det ikke.

Se interviewet med John Mueller her: https://www.youtube.com/watch?v=Yx997SsiYlw&t=1334s

Læs Googles guidelines for webmastere:

Vil du lære Google Ads og SEO?

Vi deler gerne ud af vores viden. Tag lige og hop med på nyhedsbrevet her, så er du altid opdateret 👇

Ting du ikke bliver hvis du tilmelder dig: Dummere.