SEO

SEO med resultater

Vil du være sikker på at få de bedste placeringer på Google? Så er SEO vejen frem. Læs her hvordan BIZON hjælper med søgemaskineoptimering og synlighed på Google.

Vi er specialister i SEO

Vores specialister har over 10 års erfaring i søgemaskineoptimering. Vi arbejder med alle aspekter af SEO, lige fra udarbejdelse af en effektiv SEO-strategi over teknisk SEO til content marketing og linkbuilding. 

Har du SEO potentiale?

Få en gratis og uforpligtende gennemgang af synlighed på Google. Klik på linket til højre, og udfyld formularen, så bliver du kontaktet.

Få en gratis og uforpligtende SEO analyse

SEO Strategi

En effektiv SEO indsats kræver en god strategi. Vi kan hjælpe med identificering af søgeord, konkurrentanalyser og ikke mindst en plan for indhold og linkbuilding.

Det er også væsentligt at få defineret, hvad målet med søgemaskineoptimeringen er. Er det kendskab til din forretning, direkte salg eller ønsker du at fremstå som en kapacitet indenfor dit felt?

Teknisk SEO

Forudsætningen for, at Google kan læse og forstå dit indhold er, at den tekniske SEO er på plads.

Vi kan hjælpe med analyse, og kommer selvfølgelig også med udførlig forklaring til fejlrettelse. Vi har teknisk ekspertise indenfor de fleste CMS, eksempelvis Dandomain, Shopify, Magento, WordPress og mange flere.

Søgeord og indhold

Google ønsker at vise de mest relevante resultater til deres brugere. Derfor er det meget vigtigt, at man arbejder struktureret med sit indhold. Hvis man ikke skriver søgeordene på sin hjemmeside, bliver man ikke fundet.

Vi hjælper med hele processen fra søgeordsanalyse til produktion af content. 

Linkbuilding

Links er stadig en af de væsentligste rankingfaktorer. Det er meget vigtigt at arbejde på sin linkprofil. Samtidig er det vigtigt at sikre, at de links man får ikke er i strid med Google’s retningslinjer.

Kontakt os, hvis du vil have hjælp til linkbuilding. Vi har både erfaring og kontakterne der gør det muligt at få de gode links.

Vi har haft BIZON til at lave SEO analyser på vores sites. De leverede rapporter levede helt op til forventningerne. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet, og kan kun anbefale andre at bruge BIZON til SEO.

Vil du ringes op?

Vil du have en uforpligtende snak om SEO på din hjemmeside? Ring på 30 28 33 93 eller udfyld nedenstående, så vil vi kontakte dig.