sitemap, så du let kan finde alt det relevante indhold på bizon.dk

Senest opdateret 31. maj 2023

Er du faret vild? Det burde ikke kunne ske, men hvis det alligevel gør, så skulle der være mulighed for at finde det du mangler her. Her har vi nemlig samlet de vigtigste landingssider og guides på vores website. Dermed kan både du og Google hurtigt finde det.

Sitemappet er inddelt i kategorier, der burde gøre det let at finde netop det område som du er interesseret i mere viden om.

Marketingsbureau – Det er i bund og grund hvad vi er. En specialiseret virksomhed, der hjælper andre virksomheder med at opnå fantastiske resultater med marketing.

SEO

SEO – eller søgemaskineoptimering. Kunsten at blive fundet i Google, uden at skulle investere i dyre klik fra Google Ads.

Guide til SEO – Vores omfattende guide til SEO i 2023. Start her!

SEO – Søgemaskineoptimering – Her kan du læse mere om vores arbejde med at forbedre vores kunders synlighed i søgemaskinerne.

SEO bureau i Aalborg – Vi er nordjyske. Derfor er det også oplagt at vælge os, hvis du leder efter et solidt SEO bureau i Aalborg, Hjørring eller Frederikshavn.

Søgemaskineoptimering (SEO) i Aarhus – Ja, du har nok regnet den ud: Når vi kan levere SEO i nordjylland, så er der ikke noget i vejen for at tage resten af Danmark med. Så Aarhus er bestemt også et af de steder der får glæde af vores kompetencer indenfor SEO.

HTML sitemaps – Hvad er det? Ja, rent faktisk kigger du på et lige nu, men her kan du se hvad det er, og hvorfor du burde have ét.

SEO analyse – eller teknisk SEO – Kært barn har mange navne. Men alle dækker over det samme: At sikre at din hjemmeside loader hurtigt, at Google kan læse indholdet og ikke mindst at man kan navigere uhindret rundt på hele websitet.

Google optimering – det er næsten det samme som SEO. Nogen kalder det bare for Google optimering, så derfor har vi selvfølgelig en landingsside til det.

Linkbuilding – Uden links, ingen gode placeringer. Vi sørger for at skaffe links, der giver værdi og vækst i mange år fremover.

Google opdateringer – Vi vedligeholder løbende en liste med google updates, så du kan holde styr på ændringer i søgeresultaterne.

Google Ads

Engang var SEO kongen på bjerget. Den titel er mere og mere blevet overtaget af Google Ads – eller Google AdWords som det hed i gamle dage. Da man ikke længere kommer udenom Google Ads, er det også vigtigt at vi har de bedste specialister på området.

Google Ads – tidligere kendt som Google AdWords – Betalte annoncer i Google, på Youtube og hvor Google ellers har fået deres annoncesystem ind. Betal for de klik du får, og så er kunsten at få dem til at konvertere. Det kan vi heldigvis. I hele Danmark og i Aalborg

Guide til Google Ads bannerstørrelser – Skal du lave annoncer til Googles displaynetværk? Så kan du finde alle størrelserne lige her.

Microsoft Advertising AKA Bing Ads – Bruger du Bing Ads? Hvis ikke, så er det en lavthængende frugt. Læs mere om optimering af Bing Ads.

Google CSS – Giver 20% mere effektive Google Ads shopping kampagner

Sociale medier

Den gennemsnitlige smartphonebruger tilbringer 3-4 timer dagligt med at kigge på den lille skærm. En stor del af den tid går med sociale medier. Derfor er det også vigtigt at være til stede dér, hvis du vil nå din målgruppe.

Facebook annoncering – Få mest muligt ud af dine annoncekroner på sociale medier. Man kan jo bruge Facebook og Instagram som et led i en digital strategi, hvor man eksempelvis målretter annoncer på Facebook mod den øverste del af salgstragten, også kaldet tofu eller top funnel for at blive i marketingsjargon.

Digital Strategi

Uden en strategi for hvordan du griber arbejdet an kommer du ikke langt.

Digital vækststrategi – Hvordan kommer man ud over stepperne med sin nye eller eksisterende virksomhed? Det ved vi heldigvis meget om, og du kan også blive lidt klogere her.

See Think Do Care – Beskrivelse af den strategi, vi oftest anvender i opbygning af kampagner.

Email Marketing

Email marketing – Google kan lukke, og Facebook kan gå konkurs, men der er ingen der kan tage dine email modtagere fra dig. Email marketing er sublim til at supportere Care segmentet i din markedsføringsstrategi.

Endelig kan du tage et kig i vores online marketing ordbog, der kommer løbende nye forklaringer.

ChatGPT – Læs om ChatGPT og forstå hvordan den virker. AI og kunstig intelligens er i kraftig fremmarch, med ChatGPT som det mest kendte værktøj pt.

Nyttige forklaringer til vores kunder

Auktionsindsigt